• 210 6264931 - 698 3227440
  • Βιλτανιώτη 31, Κηφισιά 145 64
18 Μάι 2018

Αποχαιρετισμός στον Θεόδωρο Βασιλάκη

Έφυγε εχτές από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, ο Θεόδωρος Βασιλάκης, εμπνευστής και βασικό Ιδρυτικό Μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικίασης Αυτοκινήτων Ελλάδος.

Κορυφαίος επιχειρηματίας, οξυδερκής και αποφασιστικός, οραματιστής και ανήσυχος, δεν περιορίστηκε αυστηρά στις επιτυχημένες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Πιστεύοντας στην αξία της ομαδικής προσπάθειας και στην ανάγκη ανάδειξης του Κλάδου Ενοικίασης Αυτοκινήτων – αποκλειστική επιχειρηματική του δραστηριότητα τότε-, το 1980 προτείνει σε λίγους ακόμη Επιχειρηματίες του χώρου τη σύσταση ενός Σωματείου, που θα έχει βασικό σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του Κλάδου.

Η πρότασή του γίνεται δεκτή και έτσι «γεννιέται» το Σωματείο Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικίασης Αυτοκινήτων, στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου εκλέγεται Πρόεδρος για 16 συνεχή χρόνια.

Υπηρέτησε έτσι, και με αυτή την ιδιότητά του, το όραμά του, την ανάδειξη ενός Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα και την αξιοπιστία. Και συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό, δίνοντας ο ίδιος το παράδειγμα αφού ποτέ δεν παρέκκλινε από τις αρχές του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του ΣΤΕΕΑΕ αποχαιρετούμε με θλίψη τον Θεόδωρο Βασιλάκη, τον άνθρωπο που διακρίθηκε, όχι μόνο για τις επιχειρηματικές του επιτυχίες, αλλά κυρίως για το ήθος του, την μετριοπάθειά του, την ανθρωπιά του.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.