• 210 6264931 - 698 3227440
  • Βιλτανιώτη 31, Κηφισιά 145 64
20 Μάι 2010

Μήνυμα

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μία ακόμη καλοκαιρινή περίοδος ξεκινάει και αυτή την φορά με ιδιαίτερες δυσκολίες. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη καμπή και γίνεται μεγάλος αγώνας για να βρεθεί ο δρόμος που θα μας οδηγήσει στην  ανάκαμψη.

Σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια δεν επιτρέπεται να μείνει κανείς αμέτοχος.   Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να δώσει μια μικρή ώθηση.  Ειδικά εμείς που ασχολούμαστε με τον Τουρισμό,  τον πιο ισχυρό κρίκο στην εθνική μας οικονομία, πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μπορεί και πρέπει όλοι μας, επιχειρηματίες του Κλάδου ή εργαζόμενοι , να βάλουμε τα δυνατά μας και, μέσα από την δουλειά μας, να προβάλλουμε στον επισκέπτη μια διαφορετική Ελλάδα.

Φέτος βάλτε στόχο οι πελάτες σας να γυρίσουν στην χώρα τους έχοντας στο μυαλό τους ότι στην Ελλάδα πέρασαν καλά, τους αντιμετώπισαν με επαγγελματισμό, ότι αξίζει να έρθουν πάλι, ότι  μπορούν να προτείνουν άφοβα στους φίλους τους να έρθουν και εκείνοι.  Φέτος είναι κάτι παραπάνω απαραίτητο. Είναι επιβεβλημένο.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του ΣΤΕΕΑ